Sudedamosios dalys: avienos nugarinė ir išpjova su kaulu (90%), aliejus (rapsų), natūrali kristalinė druska, česnakai, svogūnai, pipirai, dašis, cukrus, petražolės, rozmarinas, čiobrelis, raudonėlis.
Naudoti tik termiškai apdorojus.
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Krepšelis “Šalto rūkymo kiaulienos išpjova” - įdėtas į krepšelį
Avienos T-bone
14.99 € 29.99 €
Puikus pasirinkimas tiek grilinimui, tiek kepimui orkaitėje.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Aviena, Joninės, Mėsa ir kulinarija, Šviežia
Aprašymas
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Šalto rūkymo kiaulienos išpjova
7.50 €
Minkšta, skani mėsytė gardinti sumuštiniams arba puikus užkandis ant vaišių stalo. 350 g pakuotė.
Kiaulienos sūdyti lašinukai
5.00 € 9.99 € €9.99/kg
Švelnūs, ypač minkšti ir netąsūs lašinukai, paskaninti česnakais ir pipirais. Sūdomi sausuoju būdu.
Kiaulienos naminė dešra ~500 g.
7.50 €
Naminė, rankų darbo dešra, puikiai tinkanti tiek džiovinimui tiek sumuštiniams ar net kepimui. Natūralios sudėties, įvilkta į natūralią žarną, todėl nereikia lupti, galima valgyti iš karto.
Naminė kiaulienos šaltiena, ~520 g
4.50 €
Naminė, kokybiška šaltiena iš kiaulienos karkos ir ausyčių! Nesūri, labai tinka su bulvėmis ir krienais! Indelio svoris ~520 g.
Kiaulienos kepenų paštetas, ~200 g.
3.00 €
Naminis, natūralus, tepamas kepenėlių paštetas, skirtas tepti ant duonos. Puikiai tinka pusryčiams ar net lietiniams kepti. Indelio svoris ~ 200 g.
Kiaulienos šonkauliukai
7.00 €
Rūkyti ir labai mėsingi kiaulienos šonkauliai, puikiai tiks sriuboms gardinti, kopūstams ruoštis ar tiesiog su bulvėmis! Vienos juostelės svoris ~ 700 g.
Šviežios jautienos-kiaulienos dešrelės 8 vnt.
5.50 € €10.00/kg
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (50%), malta kiauliena (40%), vanduo, krakmolas, druska su jodu, juodieji pipirai (malti), mairūnai (džiovinti), česnakai, kvapieji