KAMADO – tai ne pavadinimas, o kepsninių rūšis, kurios atsiradimui inspiraciją davė Kinijoje aptikti, daugiau nei 3000 metų senumo, apvalūs moliniai puodai, vadinti šiuo vardu. Laikui bėgant jie buvo ištobulinti ir Kamado vardu dabar vadinamos visos panašaus tipo kepsninės, turinčios dangtį, temperatūros reguliavimo sistemą ir ilgai laikančios kaitrą.
Kamado BONO – tai lietuvių sukurtas Kamado kepsninių prekinis ženklas, lyderiaujantis Lietuvoje ir jau pripažintas užsienio griliaus bendruomenių. Kamado Bono yra viena sėkmingiausių, patikimiausių ir sparčiausiai augančių įmonių Europos mastu.
Sudedamosios dalys:
jūros druskos, juodieji pipirai, petražolės, česnakai
Pagaminta: LIETUVOJE
Puikiai tiks: žuvies produktams marinuoti.
Grynasis kiekis: 150 g.
Sudedamosios dalys: valgomoji druska, juodieji pipirai, česnakai. Sudėtyje gali būti salierų, garstyčių, sojos, riešutų, sezamo sėklų, pieno ir glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.
Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje.
Pagaminta: Lietuvoje
Grynasis kiekis: 370 g.
Puikiai tiks mėsainių gamybai, maltai mėsai, šonkauliams
Prieskoniai Texas
Sudedamosios dalys: juodieji pipirai, jūros druska, česnakai, paprika
Pagaminta: LIETUVOJE
Puikiai tiks: BBQ jautienos šonkauliams, steikams, brisketui ir net banginio mėsai.
Grynasis kiekis: 280 g.
Prieskoniai Khmeli suneli
Be druskosSudedamosios dalys: krapai, ožragės, kalendros, salierai, petražolės, bazilikai, dašiai, mėtos, lauro lapai, mairūnai, čili pipirai.
Pagaminta: LIETUVOJE
Grynasis kiekis: 170 g.
Sudėtyje gali būti salierų, garstyčių, sojos, riešutų, sezamo sėklų, pieno ir glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų. Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: jūros druska, j. pipirai, saldž. paprikos, česnakai, kmynai, kadagio uogos, rozmarinas.
Pagaminta: LIETUVOJE
Grynasis kiekis: 240 g.
Skirti elnienai, šernienai, laukinei paukštienai.