KAMADO – tai ne pavadinimas, o kepsninių rūšis, kurios atsiradimui inspiraciją davė Kinijoje aptikti, daugiau nei 3000 metų senumo, apvalūs moliniai puodai, vadinti šiuo vardu. Laikui bėgant jie buvo ištobulinti ir Kamado vardu dabar vadinamos visos panašaus tipo kepsninės, turinčios dangtį, temperatūros reguliavimo sistemą ir ilgai laikančios kaitrą.
Kamado BONO – tai lietuvių sukurtas Kamado kepsninių prekinis ženklas, lyderiaujantis Lietuvoje ir jau pripažintas užsienio griliaus bendruomenių. Kamado Bono yra viena sėkmingiausių, patikimiausių ir sparčiausiai augančių įmonių Europos mastu.
Prieskoniai Khmeli suneli
Be druskosSudedamosios dalys: krapai, ožragės, kalendros, salierai, petražolės, bazilikai, dašiai, mėtos, lauro lapai, mairūnai, čili pipirai.
Pagaminta: LIETUVOJE
Grynasis kiekis: 170 g.
Sudėtyje gali būti salierų, garstyčių, sojos, riešutų, sezamo sėklų, pieno ir glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų. Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartojimas
tinka prie mėsiškų patiekalų (vištienos, jautienos, paštetų, kepsnių ir pan.), griliaus patiekalams, salotoms, daržovėms, kruopoms gardinti.
Laikymo sąlygos:
Produktą laikyti nuo 0°C - + 25°C, sausoje nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje. Atidarius produktą laikyti šaldytuve. Suvartoti per 14 parų po atidarymo. Sertifikato numeris: Nr. LT-EKO-001.440-0000015.2022.003.
Gamintojas
UAB „Farmers circle“, Žirgyno g. 1, Radiškis, Lietuva.