Kamado BONO
KAMADO – tai ne pavadinimas, o kepsninių rūšis, kurios atsiradimui inspiraciją davė Kinijoje aptikti, daugiau nei 3000 metų senumo, apvalūs moliniai puodai, vadinti šiuo vardu. Laikui bėgant jie buvo ištobulinti ir Kamado vardu dabar vadinamos visos panašaus tipo kepsninės, turinčios dangtį, temperatūros reguliavimo sistemą ir ilgai laikančios kaitrą.Kamado BONO – tai lietuvių sukurtas Kamado kepsninių prekinis ženklas, lyderiaujantis Lietuvoje ir jau pripažintas užsienio griliaus bendruomenių. Kamado Bono yra viena sėkmingiausių, patikimiausių ir sparčiausiai augančių įmonių Europos mastu.Pekaninės karijos rūkymo drožlės
Pekaninės karijos rūkymo drožlės, 1 kg. Šios drožlės, skirtos karštam rūkymui, naudojant specialią rūkymo dėžutę. Pamirkykite vandenyje saują drožlių, sudėkite
Padažas-glazūra Glazed & Confused, 300 ml
Saldi, dūminė, aštri ir vaisiška apdovanojimus pelniusi BBQ glazūra sparneliams, šonkauliams, vištienai ir kitiems patiekalams. Kilmės šalis: Škotija
Padažas Red House, 300 ml
Saldi BBQ glazūra kiaulienai ir vištienai. Kilmės šalis: Škotija
Viskio statinės rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Šios rūkymo kaladėlės pagamintos iš ąžuolinių burbono statinių! Burbono pėdsakai medienoje
Ąžuolo rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Ąžuolo rūkymo kaladėlės, Ąžuolo mediena suteiks patiekalui stipraus dūmo aromato ir
Cukrinio klevo rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Sugar maple (cukrinis klevas) puikiai tinka šonkauliams, kumpiams, mentėms, žuviai, paukštienai,
Ąžuolinių vyno statinių rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Šios rūkymo kaladėlės pagamintos iš ąžuolinių vyno statinių, kurios buvo naudojamos
Romo statinės rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Šios rūkymo kaladėlės pagamintos iš ąžuolinių romo statinių! Romo pėdsakai medienoje
Vaismedžių rūkymo kaladėlės
Vaismedžių rūkymo kaladėlės. Vaismedžių mediena suteiks patiekalui švelnaus, salsvo dūmo aromato ir skonio. Sudėkite kaladėles ant anglių ir uždarykite kepsninę.
Apelsinmedžio rūkymo kaladėlės
Apelsinmedžio rūkymo kaladėlės, 2,5 kg. Apelsinmedžio medienos rūkymo kaladėlės pasižymi vidutinio intensyvumo, maloniu, saltelėjusiu aromatu. Jos puikiai tinka rūkyti, vištieną,
Pekaninės karijos rūkymo kaladėlės
Pekaninės karijos rūkymo kaladėlės, 2,5 kg. Pekaninės karijos medienos rūkymo kaladėlės pasižymi ryškiu, maloniu aromatu. Jos puikiai tinka rūkyti, vištieną,
Persiko rūkymo kaladėlės
Persiko medienos rūkymo kaladėlės, 2,5 kg. Persiko medienos rūkymo kaladėlės dažniausiai naudojamos rūkant įvairią paukštieną ir kiaulieną, taip pat tinka