Veršienos kumpis su kaulu
Veršienos mėsos pristatymai Vilniuje tik ketvirtadieniais, penktadieniais.
Marinuoti arba nemarinuoti jautienos žandai
Sudedamosios dalys: Jautienos zandų mėsa (100%). Pagaminta Lietuvoje Naudoti tik termiškai apdorojus. Laikymo sąlygos: 1+4 C
Kavos pupelės „Exclusive Yemen”, 200 g
Skonio natos:ROŽIŲ ŽIEDŲ UOGIENĖ, RAUDONAS LIKERINIS VYNAS, ŠOKOLADINIS LAZDYNO RIEŠUTŲ KREMASDaugiau apie kavą:Jemenas yra vienas seniausių kavos kultūros šaltinių. Nors kava iš šios unikalios šalies yra itin reta, apie jos ypatingą sudėtingumą, kilnią eleganciją ir nepamirštamą skonį sklando legendos. Gėlių, vaisių, vyno ir šokolado natos – tai tik keletas kuklių epitetų, galinčių apibūdinti Jemeno kavą.Jemeno Haraaz regionas yra viena seniausių vietų pasaulyje, kur komerciškai auginama kava. Pirmieji kavos ūkiai čia atsirado XVI-XVII a. Nors šis kalnuotas regionas nėra labai draugiškas žemės ūkiui, jame gaminama tikrai sudėtinga ir kvapni kava. Nosį kutena saldus melionas, laukinis medus, skrudinti lazdyno riešutai ir šokoladiniai sausainiai.Kavą skrudiname nedideliais kiekiais kelis kartus per savaitę, kad gautume šviežiausią produktą. Supakavimas ir pristatymas kurjeriams tą pačią arba kitą dieną po užsakymo, išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes.
Jautienos žandų mėsa (lėto virimo)
Sudedamosios dalys: Jautienos žandų mėsa, prieskoniai (druska, pipirai, juodieji pipirai, lauro lapai, ožragė, čiobreliai, rozmarinai) Laikymo sąlygos: 0 +6 °C
Rinkinukas „Prie alaus“
Rinkinuką sudaro:degustacinis sūrių rinkinys ~100 g, kaimiška dešrytė ~100 g, vytinti kiaulienos šiaudeliai ~100 g, vytintos medžiotojų dešrelės ~100 g, plonai pjaustyta nugarinė/kumpelis ~ 200 g.
Keto Simona rinkinys (2 asm.)
Rinkinuką dviems sudaro: 4 vnt. jautienos dešrelių (Liulio kebabiukai) Kiaulienos šonkauliukai 700 g. Vištienos iešmeliai su daržovėmis 2 vnt.
Velykinė kiaulienos Porchetta
Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Pikantiškas kiaulienos sprandinės suktinis
Marinatas – pikantiškas. Suktinis gali sverti ~ 2 kg. Paruoštas kepti orkaitėje ar gilioje. Rekomendacija kepti orkaitėje: įkaitintoje 190 laipsnių
Šventinis kiaulienos išpjovos vainikas, ~1,5 kg.
Šiais metais patiekalus Jūsų šventėms sukūrėme kartu su Simona https://ketokodas.lt/.Orkaitėje keptas kiaulienos išpjovos vainikas - puikus pasirinkimas šventėms. Šv. Velykoms siūlome užsisakyti kiaulienos išpjovos vainiką, kuris svers 1,5 kg. Kiaulienos vainikas paruoštas kepti orkaitėje (kepimo instrukcijos bus pridėtos).Jūs gausite kiaulienos išpjovos vainiką, sujungtą, tvirtai surištą su rozmarinu ir lauro lapeliais.Kiekis ribotas! Tik išankstiniai užsakymai.
Česnakinis kiaulienos suktinis
Marinatas – česnakinis. Suktinis gali sverti ~ 2 kg. Paruoštas kepti orkaitėje ar griliuje. Rekomendacija kepti orkaitėje: įkaitinoje 190 laipsnių
„Šeimos rinkinys“
Mažiausias rinkinukas norintiems paragauti mūsų šeimos gamintų gaminių!Į rinkinuką įeina:
- duonytė, (1 kepaliukas, ~1,100 g)
- karšto rūkymo šoninė, ~ 350-400 g.
- šalto rūkymo kumpelis, ~ 350-400 g.
- šalto rūkymo nugarinė arba filiukas ~ 350-400 g.*
- Vytinti kiaulienos šiaudeliai ~100 g.