Sudedamosios dalys: Jautienos nugarinė/antrekotas
Kilmės šalis – Japonija
Laikymo sąlygos: 0-4 C
Pagaminta (supakuota) Lietuva
Kategorija A-3
Japoniška WAGYU jautiena (~220 g.)
60.00 €
Kategorijos: Brandinta, Griliui, Jautiena, Kalėdos, Mėsa ir kulinarija, Naujieji metai
Aprašymas
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Jautienos kulninė/troškinimui
6.00 € 11.99 € €8.99/kg.
Brandintos jautienos paplotėliai 2vnt. (~300 g.)
8.00 €
Sausas brandinta ne trumpiau nei 30 parų. Sudedamosios dalys: Smulkinta sausai brandintos jautienos mėsa (99%), druska, juodieji pipirai. Užauginta Lietuvoje
Jautienos uodegų mėsa
18.99 € €16.99/kg
Sudedamosios dalys: Jautienos uodega (supjaustyta) su kaulu Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Gamintojas: MB „Mėsos klubas”, kodas 305617581,
Šviežios jautienos-kiaulienos dešrelės 8 vnt.
5.50 € €10.00/kg
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (50%), malta kiauliena (40%), vanduo, krakmolas, druska su jodu, juodieji pipirai (malti), mairūnai (džiovinti), česnakai, kvapieji
Sausai brandinta Jautienos Black angus nugarinė be kaulo (~ 250 g)
14.00 €
Sausai brandinta ne trumpiau nei 30 d.
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
10.00 € €10.00/vnt
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
