Svoris | N/A |
---|---|
Ūkininkai | MĖSOS KLUBAS |
Svoris | 200 g., 100 g., 300 g. |
Krepšelis “Jautienos šonkauliai (Marinuoti BBQ)” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Veršienos išpjovėlė, 230 g
13.00 € €43.33/kg
Vytintos kiaulienos dešrelės „Kabanossi”
1.99 € 3.99 €
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Jautiena, Mėsa ir kulinarija, Vytinta
Papildoma informacija
Apie „MĖSOS KLUBAS“
Degame aistra skaniam, kokybiškam ir su meile paruoštam maistui, ir vadovaujamės šūkiu – „Skaniai, kaip sau!“.
„Mėsos klubo“ asortimente gausu produktų kiekvienam skoniui: marinuotų kiaulienos, jautienos, veršienos, avienos, vištienos, kalakutienos paruoštukų, kuriuos beliks tik išsikepti griliuje ar orkaitėje. Nebegaiškite laiko virtuvėje – mes tai padarysime už Jus!
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Šviežios jautienos-kiaulienos dešrelės 8 vnt.
5.50 € €10.00/kg
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (50%), malta kiauliena (40%), vanduo, krakmolas, druska su jodu, juodieji pipirai (malti), mairūnai (džiovinti), česnakai, kvapieji
Vytinta jautienos dešra, 250 g
10.00 € €40.00/kg
Sudedamosios dalys: jautiena (99 %), nitritinė druska/valgomoji druska, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, prieskoniai, dekstrozė, kvapioji medžiaga, aromato ir skonio
Jautiena vytinta, 100 g
7.00 €
Vytinta jautiena patiks mėgstantiems pikantiškus užkandžius.
Kulinarijos paveldas.
Jautienos šonkauliai (Marinuoti BBQ)
15.99 € €15.99/kg.
Jautienos žandų mėsa (troškinimui)
12.00 € 23.99 € €17.99/kg.
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
10.00 € €10.00/vnt
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.