Svoris | N/A |
---|---|
Svoris | 1 vnt. |
Krepšelis “Kiaulienos spirgučiai, ~250 g.” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Jautienos uodegų mėsa
14.99 € €14.99/kg.
Next product
Marinuotas arba nemarinuotas avienos kumpis su kaulu
55.00 € €22.99/kg.
Veršienos nugarinės „Rack“
40.00 € €25.99/kg.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Kalėdos, Mėsa ir kulinarija, Naujieji metai, Velykos, Veršiena
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Kiaulienos sūdyta šoninė
6.50 € €12.99kg
Puikaus skonio, minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Kiaulienos naminė dešra ~500 g.
7.50 €
Naminė, rankų darbo dešra, puikiai tinkanti tiek džiovinimui tiek sumuštiniams ar net kepimui. Natūralios sudėties, įvilkta į natūralią žarną, todėl nereikia lupti, galima valgyti iš karto.
Šviežios kiaulienos dešrelės
4.50 € €9.00/kg
Šviežios kiaulienos dešrelės, kepimui griliuje, namuose ant keptuvės ar orkaitėje!
Šviežios jautienos-kiaulienos dešrelės
5.00 € €10.00/kg
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (50%), malta kiauliena (40%), vanduo, krakmolas, druska su jodu, juodieji pipirai (malti), mairūnai (džiovinti), česnakai, kvapieji
Kiaulienos kepenų paštetas, ~200 g.
2.00 €
Naminis, natūralus, tepamas kepenėlių paštetas, skirtas tepti ant duonos. Puikiai tinka pusryčiams ar net lietiniams kepti. Indelio svoris ~ 200 g.
Kiaulienos sūdyti lašinukai
5.00 € 9.99 € €9.99/kg
Švelnūs, ypač minkšti ir netąsūs lašinukai, paskaninti česnakais ir pipirais. Sūdomi sausuoju būdu.
Kiaulienos nugarinė
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Liesa, minkšta, nesūri mėsytė, puikiai tinkanti sumuštiniams ir vaišėms ant stalo!
Šviežios avienos-jautienos dešrelės
7.50 € €14.99/kg
Šviežios avienos dešrelės kepimui, virimui - bet kam.