Sudedamosios dalys: triušienos kulšelės
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Užauginta Lietuvoje
Ūkinininkas Vaidas Purmalis
Tūbausių k., Kretingos sen., Kretingos r. sav., LT-97241
supakuota naudojant apsaugines dujas
Krepšelis “Kiaulienos medžiotojų dešrelės, 200 g” - įdėtas į krepšelį
Aprašymas
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.
Kiaulienos sūdyti lašinukai
5.00 € 9.99 € €9.99/kg
Švelnūs, ypač minkšti ir netąsūs lašinukai, paskaninti česnakais ir pipirais. Sūdomi sausuoju būdu.
Kiaulienos kepenų paštetas, ~200 g.
3.00 €
Naminis, natūralus, tepamas kepenėlių paštetas, skirtas tepti ant duonos. Puikiai tinka pusryčiams ar net lietiniams kepti. Indelio svoris ~ 200 g.
Šviežios avienos-jautienos dešrelės
7.50 € €14.99/kg
Šviežios avienos dešrelės kepimui, virimui - bet kam.
Kiaulienos naminė dešra ~500 g.
7.50 €
Naminė, rankų darbo dešra, puikiai tinkanti tiek džiovinimui tiek sumuštiniams ar net kepimui. Natūralios sudėties, įvilkta į natūralią žarną, todėl nereikia lupti, galima valgyti iš karto.
Kiaulienos nugarinė
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Liesa, minkšta, nesūri mėsytė, puikiai tinkanti sumuštiniams ir vaišėms ant stalo!
Šalto rūkymo kiaulienos šoninė
7.50 € €14.99/kg
Šalto rūkymo šoninė ypač tinka kepimui, kiaušinienei arba smulkiai supjausčius smaguriavimui! Ilgai galioja, tinka kelionėms (išsivežimui).
Kiaulienos sūdyta šoninė
6.50 € €12.99kg
Puikaus skonio, minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.