Sudedamosios dalys: kvietiniai ,miltai, margarinas (augalinis aliejus, riebalai (palmių, rapsų, iš dalies hidrintas palmių aliejus), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono ir digliceridai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, lecitinai), druska, (0,5%), antioksidatoriai (askorbo rūgšties riebalų rūgščių esteriai, tokoforelių koncentruotas ekstraktas) kvapnioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis) dažiklis (karotenai), kokosų skonio pudingo kremas (33%) (vanduo, cukrus, gliukozės – fruktozės sirupas, modifikuotas krakmolas, kietinimo medžiagos E460, E466, hidrinti kokoso augaliniai riebalai, emulgatoriai – E471, E475, celiuliozė, druska, kvapniosios medžiagos, koncervantas, kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – pieno rūgštys, dažiklis – E171), kefyras, kiaušiniai, kokoso drožlės, joduota druska.
Krepšelis “Kiaulienos sprandinės marinuoti šašlykai „Kaukazietiškai“, ~1 kg” - įdėtas į krepšelį
Neturime
Previous product
Grįžti į produktus
Duona su vaisias ir riešutais, ~850 g
7.00 € €7.00/vnt
Next product
Duona su moliūgų sėklomis, ~1,100 g
3.00 € 6.00 € €5.5/kg
Sausainiai „Trapučiai”, ~500 g.
4.00 € €7.00/kg
V. Juškio sausainiai „Trapučiai” su kokosinio skonio pudingo kremu
Neturime
Kategorijos: Duonos gaminiai ir konditerija, Sausainiai, Velykos
Papildoma informacija
Ūkininkai | Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas" |
---|
Apie „Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas"“
Kepyklėlė įsikūrusi Tauruose, Tauragėje. Kuri daugiau nei 29 m. kepa gardžią duoną bei konditeriją,
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Pyragas „Eglė“, ~850 g
7.00 € €7.00vnt.
V. Juškio naminis pyragas su aguonomis ir pertepimu. Nesausas, labai skanus.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.
Keptas netikras vištienos zuikis, ~ 450 g.
5.00 € €6.90/kg
Keptas, netikras, vištienos, Elzaso zuikis, įkvėptas prancūziško recepto, puikiai tiks greitiems pietums ar pavakariams, tiek šaltas tiek karštas. Išbandykite!
Danutės varškės pyragas, ~250-280 g.
5.00 € €4.00/vnt.
Skanus, naminis, nepersaldus varškės pyragas.
Vištienos netikras zuikis su šoninės plutele
15.00 € €9.99/vnt.
Velykinis netikras zuikis su traškia šoninės plutele. Puikus patiekalas šv. Velykų stalui. Dydis apie ~ 1,5 kg.
Namuose beliks išsikepti patiems orkaitėje ir turėsite nuostabų, skanų, karštą patiekalą be vargo!
Rekomendacija kepti: Dedam į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir kepam 180 laipsnių orkaitėje. Pirmas 40 minučių kepame uždengtą su folija, tada dar 30 minučių be folijos.
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 d.
Siekiant užtiktinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Prancūziškas ragelis (Croissant)
2.00 €
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis
Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Iškepta iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 80 gramų.
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai, Kvietinis raugas, vanduo; Sviestas: grietinėlė; Cukrus; Pienas; Mielės; Druska; Kiaušiniai.
Velykinė kiaulienos Porchetta
30.00 € €14.99/kg
Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.
Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.
Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.
Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Sausainiai „Skarelės” su aviečių džemo įdaru, ~400 g.
4.00 € €8.00/kg
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aviečių džemu.