Sudedamosios dalys: dorada, druska, pipirai, žuvies parieskoniai, citrina, petražolės, rozmarinas.
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Krepšelis “Šamo plėšiko kotletas su špinatais ir džiūvėsėliais, šaldytas, 4 vnt.” - įdėtas į krepšelį
Marinuota dorada su citrinomis ir rozmarinu (~350 g. vnt)
9.00 €
Kategorijos: Kalėdos, Karšto rūkymo gaminiai, Žuvis
Aprašymas
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Marinuotų daržovių Asorti ~890 g.
4.50 €
Sudedamosios dalys: Pomidorai (35%), agurkai (15 %) , vanduo, cukrus, acto rūgštis, druska, krapai, svogūnai, salierai, lauro lapai, pipirai,
Šamo plėšiko kotletas su kalafiorais, šaldytas, 4 vnt.
7.99 €
Siūlome Jums paruoštus kepimui, šaldytus šamo plėšiko kotletus, kuriuos lengva paruošti. Šamas plėšikas sudaro daugiau kaip 75 proc. kotleto sudėties.
Paruošimo būdas: Kotletus kepkite keptuvėje, kol susidarys aukso spalvos pluta. Iškepusius maltinius troškinkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Patiekti ant stalo kotletai – puikiai tinka pietums.
Parduodami vakuume, po 4 vnt.
Nugarinė kaimiškai karštai rūkyta
8.00 € 15.99 €
Tobulas pasirinkimas sumuštinukams ir kitiems užkandžiams.
Šamo plėšiko kotletas su brokoliais, šaldytas, 4 vnt.
7.99 €
Siūlome Jums paruoštus kepimui, šaldytus šamo plėšiko kotletus, kuriuos lengva paruošti. Šamas plėšikas sudaro daugiau kaip 75 proc. kotleto sudėties.
Paruošimo būdas: Kotletus kepkite keptuvėje, kol susidarys aukso spalvos pluta. Iškepusius maltinius troškinkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Patiekti ant stalo kotletai – puikiai tinka pietums.
Parduodami vakuume, po 4 vnt.
Karšto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė, lengvai kramtosi.
Šamo plėšiko kotletas su špinatais, šaldytas
7.99 €
Kotletus galima kepti keptuvėje, orkaitėje arba grilyje.
Prieš gaminimą nebūtina atšildyti.
Paruošimo būdas: Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti kotletus iš abiejų pusių iki aukso spalvos plutelės. Sumažinti kaitrą, uždengti ir patroškinti 10-15 min arba pabaigti ruošti iš anksto iki 180°С įkaitintoje orkaitėje dar apie 15 min.
Dėmesio: mūsų įmonėje nėra atskiro gamybos cecho produktams be gliuteno. Visi kotletai gaminami partijomis tame pačiame ceche skirtingomis dienomis. Todėl kotletai gali turėti kvietinių miltų pėdsakų. Jei sergate celiakija, rinkitės produktus be paniruotės, faršą arba žuvies filė.
Laikymo sąlygos: 12 mėnesių, esant -18 °С temperatūrai.