Sudedamosios dalys: Antienos krūtinėlė, augalinis aliejus (rapsų), prieskoniai (juodieji pipirai, paprika, svogūnai, kalendra, baltieji pipirai, kmynai, česnakai, gelsvė, kalendra, ožragė, ciberžolė, imbierai, uminas, pankolis, aitrioji paprika,), druska, augaliniai riebalai, (palmių), dekstrozė, natūralos kvapiosios medžiagos (keptos mėsos, paprikos), žolelės.
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Krepšelis “Šviežios jautienos-kiaulienos dešrelės 8 vnt.” - įdėtas į krepšelį
Marinuota anties krūtinėlė 2 vnt.
13.99 €
Kategorijos: Antiena, Griliui, Kalėdos, Mėsa ir kulinarija, Naujieji metai, Velykos
Aprašymas
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Vytinta kiaulienos nugarinė, 350 g
7.00 €
Labai liesa, skani, nesūri mėsyte. Tai puikus užkandis ant vaišių stalo ar net pagardas Jūsų ryto sumuštiniui.
Kiaulienos sūdyti lašinukai
5.00 € 9.99 € €9.99/kg
Švelnūs, ypač minkšti ir netąsūs lašinukai, paskaninti česnakais ir pipirais. Sūdomi sausuoju būdu.
Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g
4.50 € €40,00/kg
Smulkiai pjaustyta ir džiovinta kiaulienos nugarinė. Puikus užkandis!
Šviežios kiaulienos dešrelės
4.50 € €9.00/kg
Šviežios kiaulienos dešrelės, kepimui griliuje, namuose ant keptuvės ar orkaitėje!
Naminė kiaulienos šaltiena, ~520 g
4.50 €
Naminė, kokybiška šaltiena iš kiaulienos karkos ir ausyčių! Nesūri, labai tinka su bulvėmis ir krienais! Indelio svoris ~520 g.
Karšto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė, lengvai kramtosi.
Kiaulienos kepeneliu paštetas, ~200 g.
3.00 €
Naminis, natūralus, tepamas kepenėlių paštetas, skirtas tepti ant duonos. Puikiai tinka pusryčiams ar net lietiniams kepti. Indelio svoris ~ 200 g.
Kiaulienos sūdyta šoninė
6.50 € €12.99kg
Puikaus skonio, minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.