Sudedamosios dalys: vanduo, jautienos kaulai, svogūnai, morkos, petražolės, jūros druska, juodieji pipira, lauro lapai.
Laikymo sąlygos: 0 +6 °C.
Pagaminta Lietuvoje
Kilmės šalis: Lietuva
Krepšelis “Kiaulienos taukai, ~ 330 g.” - įdėtas į krepšelį
Aprašymas
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Kiaulienos sūdyti lašinukai
5.00 € 9.99 € €9.99/kg
Švelnūs, ypač minkšti ir netąsūs lašinukai, paskaninti česnakais ir pipirais. Sūdomi sausuoju būdu.
Kiaulienos spirgučiai, ~250 g.
3.00 € €3.00/vnt.
Kiaulienos spirgučiai Jūsų patiekalams pagardinti!
Sukurti kraujiniams vėdarams gardinti, tačiau puikiai tinka ir cepelinams, žemaičių blynams, košėms ar tiesiog senoviškai tepti ant duonos.
Indelio svoris ~ 500 g.
Šviežios jautienos-kiaulienos dešrelės
5.00 € €10.00/kg
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (50%), malta kiauliena (40%), vanduo, krakmolas, druska su jodu, juodieji pipirai (malti), mairūnai (džiovinti), česnakai, kvapieji
Karšto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė, lengvai kramtosi.
Kiaulienos kepenų paštetas, ~200 g.
2.00 €
Naminis, natūralus, tepamas kepenėlių paštetas, skirtas tepti ant duonos. Puikiai tinka pusryčiams ar net lietiniams kepti. Indelio svoris ~ 200 g.
Kiaulienos kepenėlių vyniotinis
4.99 € €9.00/kg
Sudedamosios dalys:
kiaulių kepenys (75%), kiauliena (10%), kiaulienos odelės (10%), valgomoji druska, svogūnai, skvapieji ir juodieji pipirai.
Maistingumo deklaracija 100 g:
energetinė vertė 928 kJ/223 kcal, riebalai 14,1 g ,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,8 g,
angliavandeniai 2,1 g, iš kurių cukrų 0,1 g,
baltymai 21,8 g, druska 2,07 g.
Laikymo sąlygos: 0 +6 °C
Kilmės šalis: Lietuva
Šalto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Natūralaus rūkymo, alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė.