Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Previous product
Grįžti į produktus
Karališkos dešrelės virtos, rūkytos
5.00 € 9.99 €
Next product
Kiaulienos išpjova kaimiškai karštai rūkyta
5.00 € 9.99 €
Kiaulienos šaltiena virta
5.00 € €5.00/vnt.
Puikus pasirinkimas šventiniam stalui. Vertinantiems kokybišką ir skanų maistą.
Svoris ~0.5 kg.
Kategorijos: Kiauliena, Mėsa ir kulinarija, Velykos, Virti gaminiai
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Šalto rūkymo kiaulienos šoninė
7.50 € €14.99/kg
Šalto rūkymo šoninė ypač tinka kepimui, kiaušinienei arba smulkiai supjausčius smaguriavimui! Ilgai galioja, tinka kelionėms (išsivežimui).
Kiaulienos spirgučiai, ~250 g.
3.00 € €3.00/vnt.
Kiaulienos spirgučiai Jūsų patiekalams pagardinti!Sukurti kraujiniams vėdarams gardinti, tačiau puikiai tinka ir cepelinams, žemaičių blynams, košėms ar tiesiog senoviškai tepti ant duonos.Indelio svoris ~ 500 g.
Vytinta gurmanų dešra, 350 g
7.50 €
Smulkiai malta dešra, nesūri ir neaštri, pakankamai minkšta ir tinka tiek sumuštiniams, tiek ir prie vyno ar alaus.
Kiaulienos kepenėlių vyniotinis
4.99 € €9.00/kg
Sudedamosios dalys:
kiaulių kepenys (75%), kiauliena (10%), kiaulienos odelės (10%), valgomoji druska, svogūnai, skvapieji ir juodieji pipirai.Maistingumo deklaracija 100 g:
energetinė vertė 928 kJ/223 kcal, riebalai 14,1 g ,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,8 g,
angliavandeniai 2,1 g, iš kurių cukrų 0,1 g,
baltymai 21,8 g, druska 2,07 g.Laikymo sąlygos: 0 +6 °C
Kilmės šalis: Lietuva
Kiaulienos kepeneliu paštetas, ~200 g.
3.00 €
Naminis, natūralus, tepamas kepenėlių paštetas, skirtas tepti ant duonos. Puikiai tinka pusryčiams ar net lietiniams kepti. Indelio svoris ~ 200 g.
Sūdyta kiaulienos nugarinė su odele
6.49 € 12.99 € €12.99/kg
Puikaus skonio su labai minkšta skūryte, nepersūdyti gaminiai, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.