Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Krepšelis “Šalto rūkymo kiaulienos išpjova” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Kiaulienos lašiniai šaltai rūkyti
5.00 € 9.99 €
Next product
Kiaulienos šoninė, sūdyta
8.00 € 15.99 €
Kiaulienos lašinukai su prieskoniais, sūdyti
6.99 € 12.99 €
Tobulas derinys: šie sūdyti lašinukai, duona ir marinuoti agurkėliai.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Kiauliena, Mėsa ir kulinarija, Sūdyti gaminiai
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Sūdyta kiaulienos nugarinė su odele
6.49 € 12.99 € €12.99/kg
Puikaus skonio su labai minkšta skūryte, nepersūdyti gaminiai, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g
4.00 € €40,00/kg
Smulkiai pjaustyta ir džiovinta kiaulienos nugarinė. Puikus užkandis!
Vytinta kiaulienos nugarinė, 350 g
7.00 €
Labai liesa, skani, nesūri mėsyte. Tai puikus užkandis ant vaišių stalo ar net pagardas Jūsų ryto sumuštiniui.
Vytinta gurmanų dešra, 350 g
7.50 €
Smulkiai malta dešra, nesūri ir neaštri, pakankamai minkšta ir tinka tiek sumuštiniams, tiek ir prie vyno ar alaus.
Sūdytas kiaulienos kumpis su odele
11.99 € €11.99/kg
Puikaus skonio sudytas kumpis su labai minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Šalto rūkymo kiaulienos lašinukai
6.49 € 12.99 € €12,99/kg
Lašinukai puikiai tinkami pakepimui, skurelė minkšta.
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.