Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Krepšelis “Vytinta kiaulienos išpjova, ~250 g” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Kiaulienos lašiniai šaltai rūkyti
5.00 € 9.99 €
Next product
Kiaulienos šoninė, sūdyta
8.00 € 15.99 €
Kiaulienos lašinukai su prieskoniais, sūdyti
6.99 € 12.99 €
Tobulas derinys: šie sūdyti lašinukai, duona ir marinuoti agurkėliai.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Kiauliena, Mėsa ir kulinarija, Sūdyti gaminiai
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Šviežios kiaulienos dešrelės
4.50 € €9.00/kg
Šviežios kiaulienos dešrelės, kepimui griliuje, namuose ant keptuvės ar orkaitėje!
Kiaulienos šonkauliukai
7.00 €
Rūkyti ir labai mėsingi kiaulienos šonkauliai, puikiai tiks sriuboms gardinti, kopūstams ruoštis ar tiesiog su bulvėmis! Vienos juostelės svoris ~ 700 g.
Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g
4.00 € €40,00/kg
Smulkiai pjaustyta ir džiovinta kiaulienos nugarinė. Puikus užkandis!
Naminė kiaulienos šaltiena, ~520 g
4.50 €
Naminė, kokybiška šaltiena iš kiaulienos karkos ir ausyčių! Nesūri, labai tinka su bulvėmis ir krienais! Indelio svoris ~520 g.
Kiaulienos kepenų paštetas, ~200 g.
2.00 €
Naminis, natūralus, tepamas kepenėlių paštetas, skirtas tepti ant duonos. Puikiai tinka pusryčiams ar net lietiniams kepti. Indelio svoris ~ 200 g.
Kiaulienos lašiniai sūdyti
6.00 € 12.00 €
Tobulas derinys: šie sūdyti lašinukai, duona ir marinuoti agurkėliai.
Vytinta gurmanų dešra, 350 g
7.50 €
Smulkiai malta dešra, nesūri ir neaštri, pakankamai minkšta ir tinka tiek sumuštiniams, tiek ir prie vyno ar alaus.
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.