Laikymo sąlygos: 0 – 20°C
Krepšelis “Vytinta gurmanų dešra, 350 g” - įdėtas į krepšelį
Kalakutienos dešrelės su anakardžių riešutais
6.00 € 15.00 €
Puikus užkandis gero ir kokybiško maisto mėgėjams.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Kalakutiena, Mėsa ir kulinarija, Vytinta
Papildoma informacija
Svoris | 200 g., 500 g. |
---|---|
Ūkininkai | Linkuvos mėsa |
Apie „Linkuvos mėsa“
UAB „Linkuvos mėsa“, jau daug metų gaminanti šaltai ir karštai rūkytus kiaulienos ir jautienos gaminius, rūkytas dešreles, dešras, kumpius, vyniotinius pagal senolių tradicijas - be cheminių priedų.
Ypatingą skonį rūkytiems ir vytintiems mėsos gaminiams suteikia tik kruopščiai atrenkama iš ūkininkų bei mažųjų Lietuvos augintojų mėsa ir natūralūs prieskoniai: kvapieji ir juodieji pipirai, česnakai, svogūnai, džiovintos petražolės, čiobreliai bei kiti prieskoniniai augalai.
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Sūdyta kiaulienos nugarinė su odele
6.49 € 12.99 € €12.99/kg
Puikaus skonio su labai minkšta skūryte, nepersūdyti gaminiai, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Kiaulienos naminė dešra ~500 g.
7.50 €
Naminė, rankų darbo dešra, puikiai tinkanti tiek džiovinimui tiek sumuštiniams ar net kepimui. Natūralios sudėties, įvilkta į natūralią žarną, todėl nereikia lupti, galima valgyti iš karto.
Kiaulienos sūdyti lašinukai
5.00 € 9.99 € €9.99/kg
Švelnūs, ypač minkšti ir netąsūs lašinukai, paskaninti česnakais ir pipirais. Sūdomi sausuoju būdu.
Vytinta gurmanų dešra, 350 g
7.50 €
Smulkiai malta dešra, nesūri ir neaštri, pakankamai minkšta ir tinka tiek sumuštiniams, tiek ir prie vyno ar alaus.
Šviežios avienos-jautienos dešrelės
7.50 € €14.99/kg
Šviežios avienos dešrelės kepimui, virimui - bet kam.