Svoris apie 100 g
Krepšelis “Sausai brandinta Jautienos nugarinė be kaulo (~ 300 g)” - įdėtas į krepšelį
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Jautienos šonkauliai (Marinuoti BBQ)
15.99 € €15.99/kg.
Jautienos uodegų mėsa
18.99 € €16.99/kg
Sudedamosios dalys: Jautienos uodega (supjaustyta) su kaulu Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Gamintojas: MB „Mėsos klubas”, kodas 305617581,
Vytinta „Jerky” jautiena, 100 g
6.00 €
Sudedamosios dalys: jautiena (99 %), nitritinė druska, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, prieskoniai, dekstrozė, kvapioji medžiaga, aromato ir skonio stipriklis
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
10.00 € €10.00/vnt
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Jautienos plonos dešrelės „Kaimiškos“, ~500 g.
12.99 € €6.00/vnt.
Jautienos dešrelės „Kaimiškos“ – aukščiausios rūšies, tinkamos kepimui arba virimui.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Pakuotės svoris 500 g (+- 50 g paklaida)
Smulkinta lietuviška jautiena/kiauliena
4.00 € 7.99 € €7.99/kg
Sudedamosios dalys: jautienos mėsa (50%), kiaulienos mėsa (50%). Laikymo sąlygos: 0 +2 °C Pagaminta Lietuvoje Kilmės šalis: Lietuva Gamintojas: MB
Mėsinės jautienos kumpis
12.99 €
Sudėtis: Jautienos kumpis. Naudoti tik termiškai apdorojus. Laikymo sąlygos: 0 +3 °C Užauginta Lietuvoje Išpjaustyta Lietuvoje Paskersta Lietuvoje Pagaminta Lietuvoje
Jautienos šonkauliai/krūtinkauliai
6.00 € 11.99 € €8.99/kg.
Sudedamosios dalys: jautienos šonkauliai, Naudoti tik termiškai apdorojus. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Kilmės šalis: Lietuva Užauginta Lietuvoje Išpjaustyta Lietuvoje