MĖSOS KLUBAS
Degame aistra skaniam, kokybiškam ir su meile paruoštam maistui, ir vadovaujamės šūkiu – „Skaniai, kaip sau!“.„Mėsos klubo“ asortimente gausu produktų kiekvienam skoniui: marinuotų kiaulienos, jautienos, veršienos, avienos, vištienos, kalakutienos paruoštukų, kuriuos beliks tik išsikepti griliuje ar orkaitėje. Nebegaiškite laiko virtuvėje – mes tai padarysime už Jus!Vištienos marinuoti šašlykai „tradiciniame marinate, ~1 kg
Sudedamosios dalys: vištienos šlaunelių mėsa be kaulo (75%), džiovinti svogūnai (5%), druska, prieskoniai (svogūnai, kmynai, petražolės, juodieji pipirai, česnakai, raudona saldi paprika, balizilikai, SALIERAI, rozmarinas), mielių ekstraktas, cukrus, dekstrozė, prieskonių ekstraktai (SALIERŲ, gelsvės, svogūnų).
vartoti tik termiškai apdorotus.
Pagaminta - Lietuvoje
Klimės šalis - Lietuva
Veršienos išpjovėlė, 230 g
Veršienos mėsos pristatymai Vilniuje tik ketvirtadieniais, penktadieniais arba atsiėmimas vietoje Moravų g. 7, Tiškevičiaus g. 22, Vilnius
Veršienos nugarinė su kaulu
Naudoti termiškai apdorojus. Sudėtis: Veršienos nugarinė su šonkauliuku Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Užauginta Lietuvoje Paskersta Lietuvoje Išpjaustyta
Jautienos-kiaulienos kebabai „Liulia“
Pakuotė 7 vnt.
Vištienos netikras zuikis su šoninės plutele
Velykinis netikras zuikis su traškia šoninės plutele. Puikus patiekalas šv. Velykų stalui. Dydis apie ~ 1,5 kg.Namuose beliks išsikepti patiems orkaitėje ir turėsite nuostabų, skanų, karštą patiekalą be vargo!Rekomendacija kepti: Dedam į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir kepam 180 laipsnių orkaitėje. Pirmas 40 minučių kepame uždengtą su folija, tada dar 30 minučių be folijos.Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 d.Siekiant užtiktinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Jautienos-avienos kebabai „Liulia“
1 pakelis (750-790 g.) (6 iešmeliai).Sudedamosios dalys: Malta aviena (60%), malta jautiena (30%), vanduo, druska, prieskoniai (česnakai, kalendra, raudonoji paprika, svogūnai, muskatas, juodieji ir baltieji pipirai, imbieras, čili pipirai,. Kviečių skaidulos, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E331, cukrus, antioksidantas E301, prieskonių ekstraktai (česnakų).
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Kilmės šalis Lietuva
Marinuoti mėsingi kiaulienos šonkauliai BBQ, 1,5 kg
~1,5 kg pakuotė
Veršienos kumpis su kaulu
Veršienos mėsos pristatymai Vilniuje tik ketvirtadieniais, penktadieniais.
Rinkinukas „Prie alaus“
Rinkinuką sudaro:degustacinis sūrių rinkinys ~100 g, kaimiška dešrytė ~100 g, vytinti kiaulienos šiaudeliai ~100 g, vytintos medžiotojų dešrelės ~100 g, plonai pjaustyta nugarinė/kumpelis ~ 200 g.
Velykinė kiaulienos Porchetta
Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.