Veršienos išpjovėlė, 230 g
Veršienos mėsos pristatymai Vilniuje tik ketvirtadieniais, penktadieniais arba atsiėmimas vietoje Moravų g. 7, Tiškevičiaus g. 22, Vilnius
Veršienos nugarinė su kaulu
Naudoti termiškai apdorojus. Sudėtis: Veršienos nugarinė su šonkauliuku Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Užauginta Lietuvoje Paskersta Lietuvoje Išpjaustyta
Veršienos nugarinė su kauliuku ir prieskoniais
Supakuota po 1.270-350 kg. Prieskoniai: čiobrelis, raudonėlis, druska, pipirai, česnakas, svogūnas, dašis, petražolės, rozmarinas.
Veršienos kumpio guliašas, 500 g
Sudėtis: Veršienos kumpis be kaulo Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Kilmės šalis Lietuva Užauginta Lietuvoje Gamintojas: MB „Brolių
Dešrelės „Prie kopūstų“ šaltai rūkytos
Išskirtinio skonio dešrelės tobulai tiks kopūstų ir dešrelių troškiniui.
Jautienos-kiaulienos kebabai „Liulia“
Pakuotė 7 vnt.
Antienos kulšelės (Confit) 2 vnt.
Produktas šaldytas šokiniu būdu.
Gardžioji naminė dešra, karštai rūkyta, 900 g
Kokybiškas gaminys tiek sumuštiniams, tiek kitiems užkandžiams.
Triušio skerdenėlės puselė dalimis
Sudedamosios dalys triušio skerdenėlės dalimis (~900g.) Laikymo sąlygos ir papildoma informacija Mažiausia leistina laikymo temperatura: 1° C Didžiausia leistina laikymo