Kiaulienos sprandinės šašlykai pikantiški
Visų mėgstamas ir greitai paruošiamas šašlykas.Pakelis ~1,1 kg.
Vytinti kiaulienos nugarinės „čipsai“ 200 g.
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis.
Lašiša sūdyta su burokėlių sultimis (~200 g.)
Sudedamosios dalys: lašišos filė, burokėlių sultys, druska, cukrus, juodieji pipirai, krapai. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Apelsinmedžio rūkymo kaladėlės
Apelsinmedžio rūkymo kaladėlės, 2,5 kg. Apelsinmedžio medienos rūkymo kaladėlės pasižymi vidutinio intensyvumo, maloniu, saltelėjusiu aromatu. Jos puikiai tinka rūkyti, vištieną,
Pekaninės karijos rūkymo kaladėlės
Pekaninės karijos rūkymo kaladėlės, 2,5 kg. Pekaninės karijos medienos rūkymo kaladėlės pasižymi ryškiu, maloniu aromatu. Jos puikiai tinka rūkyti, vištieną,
Persiko rūkymo kaladėlės
Persiko medienos rūkymo kaladėlės, 2,5 kg. Persiko medienos rūkymo kaladėlės dažniausiai naudojamos rūkant įvairią paukštieną ir kiaulieną, taip pat tinka
triušienos kulšelės 2 vnt.
Sudedamosios dalys: triušienos kulšelės Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Užauginta Lietuvoje Ūkinininkas Vaidas Purmalis Tūbausių k., Kretingos sen., Kretingos r.
Veršienos kumpis be kaulo
Veršienos mėsos pristatymai Vilniuje tik ketvirtadieniais, penktadieniais. ~500 g pakuotė
Sūdytas kiaulienos kumpis su odele
Puikaus skonio sudytas kumpis su labai minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Kiaulienos sprandinės marinuoti šašlykai „Armėniški“, ~1 kg
Naudoti tik termiškai apdorojus Sudedamosios dalys: Kiaulienos sprandinė, saulėgrąžų aliejus, vanduo, svogūnai, druska, prieskoniai (bazilikai, raudona saldi paprika, juodieji pipirai,
Šviežia vištienos skerdiena užauginta be antibiotikų terapijos
Šią vištienos skerdieną renkasi tie žmonės, kurie vertina kokybišką produkciją. Lazdijų rajone esantis Drąsiaus Palionio ūkis siūlo Jums paragauti vištieną auginamą ilgiau nei įprastai, lesinamą kokybišku pašaru ir kuriai netaikoma jokių antibiotikų! Mėgaukitės tikru kaimiškos vištienos skoniu!
• Sodrus skonis, malonus kvapas, standi mėsos struktūra
• Pristatoma visada šviežia
• Lesinama tik kokybišku pašaru, didžiąją dalį raciono sudaro kukurūzai ir kviečiai
• Jokių antibiotikų profilaktikos
• Auginimo trukmė mažiausiai 45 paros
Smidrai su šonine
Smidrų pakuotė.