Ąžuolinių vyno statinių rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Šios rūkymo kaladėlės pagamintos iš ąžuolinių vyno statinių, kurios buvo naudojamos
Romo statinės rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Šios rūkymo kaladėlės pagamintos iš ąžuolinių romo statinių! Romo pėdsakai medienoje
Vaismedžių rūkymo kaladėlės
Vaismedžių rūkymo kaladėlės. Vaismedžių mediena suteiks patiekalui švelnaus, salsvo dūmo aromato ir skonio. Sudėkite kaladėles ant anglių ir uždarykite kepsninę.
Kiaulienos šonkauliukai Baby ribs
Puikus pasirinkimas tiek grilinimui, tiek kepimui orkaitėje. Pakelis ~600 g.
Brandintas jautienos faršas
Kokybiškas brandintas jautienos faršas įvairių patiekalų gamybai. Pakelis ~500 g.
BRISKETA krūtininė
Atvėsinta.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Smulkinta veršiena
Sudedamosios dalys: veršienos mėsa (100%). Laikymo sąlygos: 0 +2 °C Pagaminta Lietuvoje Kilmės šalis: Lietuva Išpjaustyta Lietuvoje LT01-1111 Gamintojas: MB
Vytinta jautienos dešra, 250 g
Sudedamosios dalys: jautiena (99 %), nitritinė druska/valgomoji druska, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, prieskoniai, dekstrozė, kvapioji medžiaga, aromato ir skonio
Veršienos sprandinė be kaulo
Sudėtis: Veršienos sprandinė be kaulo. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Kilmės šalis Lietuva Užauginta Lietuvoje Gamintojas: MB „Brolių