Kijevo kotletai
Tiek mažų, tiek didelių pamėgti Kijevo kotletai.
Linkuvos dešra su anakardžių riešutais, šaltai rūkyta
Kulinarijos paveldo statusą turintis gaminys tikriems maisto gurmanams.
Marinuota dorada su citrinomis ir rozmarinu (~350 g. vnt)
Sudedamosios dalys: dorada, druska, pipirai, žuvies parieskoniai, citrina, petražolės, rozmarinas. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Šamo plėšiko kotletai, šaldyti, 3vnt.
Paruošimo būdas: Kukulius kepkite keptuvėje, kol susidarys aukso spalvos pluta. Iškepusius kukulius troškinkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Marinuota silkė su apelsinais ir spanguolių sultimis ~550 ml.
Sudėtis: atlantinių silkių filė, apelsinai, svogūnai, spanguolių sultys, spanguolės, vynuogių actas, cukrus, druska.Kiekis: 550 ml.Galiojimas: žr. ant pakuotės. Atidarius suvartoti per 3 dienas.
vištienos šlaunelių mėsa medaus ir BBQ marinate ~700 g.
Sudedamosios dalys: Vištienos šlaunelių mėsa (90%), Prieskonių mišinys (10%) vanduo, cukrus, druska, medus, prieskoniai, brendžio actas, garstyčių (vanduo, cukrus, GARSTYČIŲ,
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.
Smulkinta brandinta jautiena, ~500 g.
Smulkinta jautiena – kruopščiai sumalta iš mėsinio galvijo sprandinės, mentės bei kumpio dalių. Naudojama mėsainiams, kotletams, mėsos iešmeliams, čili sriuboms, troškiniams ir padažams.Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.Riebumas 10 %Pakuotės svoris 500 g (+- 50 g paklaida)
Viskio statinės rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Šios rūkymo kaladėlės pagamintos iš ąžuolinių burbono statinių! Burbono pėdsakai medienoje
Ąžuolo rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Ąžuolo rūkymo kaladėlės, Ąžuolo mediena suteiks patiekalui stipraus dūmo aromato ir
Cukrinio klevo rūkymo kaladėlės
Kaladėlės skirtos karštam rūkymui, jas metant tiesiai ant anglių. Sugar maple (cukrinis klevas) puikiai tinka šonkauliams, kumpiams, mentėms, žuviai, paukštienai,