Vištienos sparnelių vidurinės dalys sviesto ir žolelių marinate
Vištienos sparnelių vidurinės dalys sviesto ir žolelių marinate. Paruoštos kepti ant griliaus, ant laužo ar orkaitėje! Skanaus! Sudedamosios dalys: Vištienos
Šamo plėšiko kotletas su brokoliais, šaldytas, 4 vnt.
Siūlome Jums paruoštus kepimui, šaldytus šamo plėšiko kotletus, kuriuos lengva paruošti. Šamas plėšikas sudaro daugiau kaip 75 proc. kotleto sudėties.Paruošimo būdas: Kotletus kepkite keptuvėje, kol susidarys aukso spalvos pluta. Iškepusius maltinius troškinkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.Patiekti ant stalo kotletai – puikiai tinka pietums.Parduodami vakuume, po 4 vnt.
Šamo plėšiko kotletas su kalafiorais, šaldytas, 4 vnt.
Siūlome Jums paruoštus kepimui, šaldytus šamo plėšiko kotletus, kuriuos lengva paruošti. Šamas plėšikas sudaro daugiau kaip 75 proc. kotleto sudėties.Paruošimo būdas: Kotletus kepkite keptuvėje, kol susidarys aukso spalvos pluta. Iškepusius maltinius troškinkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.Patiekti ant stalo kotletai – puikiai tinka pietums.Parduodami vakuume, po 4 vnt.
Šamo plėšiko kotletas su moliūgais, šaldytas, 4 vnt.
Siūlome Jums paruoštus kepimui, šaldytus šamo plėšiko kotletus, kuriuos lengva paruošti. Šamas plėšikas sudaro daugiau 80 proc. kotleto sudėties, o vietoje manų kruopų naudojami ryžių dribsniai, kuriuose nėra glitimo.Paruošimo būdas: Kotletus kepkite keptuvėje, kol susidarys aukso spalvos pluta. Iškepusius maltinius troškinkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.Patiekti ant stalo kotletai – puikiai tinka pietums.Parduodami vakuume, po 4 vnt.
Šamo plėšiko kotletas su ryžių dribsniais, šaldytas, 4 vnt.
Siūlome Jums paruoštus kepimui, šaldytus šamo plėšiko kotletus, kuriuos lengva paruošti. Šamas plėšikas sudaro daugiau 80 proc. kotleto sudėties, o vietoje manų kruopų naudojami ryžių dribsniai, kuriuose nėra glitimo.Paruošimo būdas: Kotletus kepkite keptuvėje, kol susidarys aukso spalvos pluta. Iškepusius maltinius troškinkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.Patiekti ant stalo kotletai – puikiai tinka pietums.Parduodami vakuume, po 4 vnt.
Šamo plėšiko kotletas su špinatais, šaldytas
Kotletus galima kepti keptuvėje, orkaitėje arba grilyje.Prieš gaminimą nebūtina atšildyti.
Paruošimo būdas: Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti kotletus iš abiejų pusių iki aukso spalvos plutelės. Sumažinti kaitrą, uždengti ir patroškinti 10-15 min arba pabaigti ruošti iš anksto iki 180°С įkaitintoje orkaitėje dar apie 15 min.
Dėmesio: mūsų įmonėje nėra atskiro gamybos cecho produktams be gliuteno. Visi kotletai gaminami partijomis tame pačiame ceche skirtingomis dienomis. Todėl kotletai gali turėti kvietinių miltų pėdsakų. Jei sergate celiakija, rinkitės produktus be paniruotės, faršą arba žuvies filė.Laikymo sąlygos: 12 mėnesių, esant -18 °С temperatūrai.
Šamo plėšiko kotletas, šaldytas, 4 vnt.
Siūlome Jums paruoštus kepimui, šaldytus šamo plėšiko kotletus, kuriuos lengva paruošti. Šamas plėšikas sudaro daugiau kaip 80 proc. kotleto sudėties.Paruošimo būdas: Kotletus kepkite keptuvėje, kol susidarys aukso spalvos pluta. Iškepusius maltinius troškinkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.Patiekti ant stalo kotletai – puikiai tinka pietums.Parduodami vakuume, po 4 vnt.
Apelsinmedžio rūkymo drožlės
Apelsinmedžio rūkymo drožlės, 1 kg. Apelsinmedžio medienos rūkymo drožlės, skirtos karštam rūkymui, naudojant specialią rūkymo dėžutę. Pamirkykite vandenyje saują drožlių,
Persiko rūkymo drožlės
Persiko medienos rūkymo drožlės, 1 kg. Šios drožlės, skirtos karštam rūkymui, naudojant specialią rūkymo dėžutę. Pamirkykite vandenyje saują drožlių, sudėkite
Pekaninės karijos rūkymo drožlės
Pekaninės karijos rūkymo drožlės, 1 kg. Šios drožlės, skirtos karštam rūkymui, naudojant specialią rūkymo dėžutę. Pamirkykite vandenyje saują drožlių, sudėkite
Vištienos piršteliai džiūvėsėliuose
Vištienos piršteliai pamėgti ne tik suaugusiųjų, bet ir vaikų. 1 pakelyje ~ 500g.
Kiaulienos išpjova žolelių ir česnakų marinate
Puikus pasirinkimas tiek grilinimui, tiek kepimui orkaitėje.