Pyragas „Eglė“, ~850 g
V. Juškio naminis pyragas su aguonomis ir pertepimu. Nesausas, labai skanus.
Pyragas „Šventinis“, ~650 g
Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.
Vytinta kiaulienos nugarinė, 350 g
Labai liesa, skani, nesūri mėsyte. Tai puikus užkandis ant vaišių stalo ar net pagardas Jūsų ryto sumuštiniui.
Karšto rūkymo kiaulienos šoninė
Minkšta su ypatingai minkšta skurele šoninukė! Nesūri.
Kiaulienos šonkauliukai
Rūkyti ir labai mėsingi kiaulienos šonkauliai, puikiai tiks sriuboms gardinti, kopūstams ruoštis ar tiesiog su bulvėmis! Vienos juostelės svoris ~ 700 g.
Jautiena vytinta, 100 g
Vytinta jautiena patiks mėgstantiems pikantiškus užkandžius.Kulinarijos paveldas.
Kaimiška dešra, 500 g
Vertinantiems kokybiškus produktus.
Kiaulienos kumpis, šaltai rūkytas, rištas
Kulinarijos ir tautinio paveldo kumpelis puikiai tiks sumuštiniams ir kitiems užkandžiams.
Keptas kiaulienos kulninės vyniotinis su krienais
Galima rinktis pusę vyniotinio arba visą vyniotinį (1 vnt.)
Jautienos karpačio, 100 g
Svoris apie 100 g
Koncentruotas natūralus veršienos sultinys ~1 l.
Sudedamosios dalys: vanduo, jautienos kaulai, svogūnai, morkos, petražolės, jūros druska, juodieji pipira, lauro lapai. Laikymo sąlygos: 0 +6 °C. Pagaminta
Vištienos sparneliai medaus ir garstyčių marinate
Vištienos sparneliai pikantiškame marinate. Paruošti kepti ant griliaus, ant laužo ar orkaitėje!