Sūrininkų namai
Mūsų sūriai – tai iš natūralaus gyvo pieno sertifikuotose sūrinėse gaminti pieno produktai, atitinkantys LR nustatytus sanitarinius reikalavimus. Gamindami sūrius ne tik gerbiame protėvių tradicijas, bet ir perimame pasaulinę patirtį.Šiuo metu jų laikomą bandą sudaro 101 ožka, per dieną primelžiama 250 litrų pieno, ir pagaminama 30-40 kg sūrių specialiai įrengtoje, higienos standartus atitinkančioje sūrinėje.Pagrindinės vertybės, organizuojant fermos veiklą – ekologiškumas, aplinkosauga, pagarba gamtai ir žmogui. Sūriai gaminami pasitelkiant technologinį ir sanitarinį modernumą, o juos parduodant sūrininkams rūpi atvirumas ir sąžiningumas, pasitikėjimas ir solidarumas su valgytojais. Rasa ir Valdas gamina gaivius (t. y. šviežius rūgštinius) sūrelius, pvz., švieža „Spira“, „Tepamas“ su žolelėmis, rikotos tipo „Debesėlis“, taip pat gaivius brandintus (t. y. rūgštinius fermentinius), pvz., brandinta „Spira“, „Angliukas“, „Kvadratinis apelsinas“. Sūrių valgytojų mėgstami ir sūriai „su charakteriu“, pvz., „Juodasis kvadratas“, „Kaprizas“, „Žan-Žakas“ bei „Bandukė“ ir iki pusės metų brandinamos „Bandos“.Visuomeninė veikla: Esame neformalaus susivienijimo „Sūrininkų Namai“ nariai, asociacijos „Viva Sol“ ir kooperatyvo „Mūsų sūriai“ steigėjai.Gyvenimo kredo: ūkininkaudami siekiame būti taikoje su savimi ir aplinka, būti laimingais ir dalintis laime su kitais.Produktų nerasta.