Maži mamutai
„Maži mamutai“ – tai rankų darbo, gurmaniški maisto pagardai, marinatai, užtepėlės. Mėgstantiems natūralius, išskirtinio skonio produktus rekomenduojame paragauti „Maži mamutai“ produkcijos. Kuo jie skiriasi iš siūlomų didžiuosiuose prekybos centruose? Visų pirma – visi pagardai gaminami su didžiule meile maistui. Be to, gaminami tik iš natūralių žaliavų, nenaudojami stiprikliai, rišikliai ar dažikliai. Taigi tai 100 % natūralūs produktai.„Maži mamutai“ atsirado prodiuserio Viliaus Gerai Gerai virtuvėje. Jau vaikystėje jis mėgo sukiotis prie puodų, eksperimentuoti su maistu. Kadangi masinės gamybos pagardai, padažai netenkino jo gurmaniško skonio, ėmėsi gaminti juos pats. Pradžioje tai buvo tik hobis, kurio vaisiais džiaugdavosi draugai ir giminaičiai. Šiandien „Maži mamutai“ linijoje jau yra 20 skirtingų, kontrastingų pagardų, užtepėlių, padažų. Gardinkite jais burgerius, sumuštinius, picas, kepsnius, vaisių salotas. Taip pat rasite ir mėsos marinatų griliaus vakarėliams.Obuolienė su pipirais
Sudedamosios dalys:
Obuoliai (65%), cukrus, citrinos sultys, kvapnieji pipirai (0.5%), cinamonas, druskaLaikyti nuo +0°C iki +25°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Pagaminta pagal MB “Maži mamutai” užsakymą
Gamintojas: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.
Kilmės šalis – Lietuva
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Grynasis kiekis – 300 g
Maistingumas 100 g
Energinė vertė 243 kJ/157 kcal
Riebalai 0.1g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0.1g
Angliavandeniai 41g
Iš kurių cukrų 38g
Baltymai 0.2g
Druska 21mgDėl kokybės ir kiti klausimai – info@mazimamutai.lt
Salotų padažas su kriaušėmis
Sudedamosios dalys:Baltojo vyno actas, baltasis cukrus, kriaušės (19%), svogūnai, ypač tyras alyvuogių aliejus, GARSTYČIŲ milteliai, druska, juodieji pipirai. Laikyti nuo +0°C iki +25°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišytiPagaminta pagal MB “Maži mamutai” užsakymąGamintojas: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.Kilmės šalis – LietuvaGeriausia iki: žiūrėti ant pakuotėsGrynasis kiekis – 200 gMaistingumas 100 gEnerginė vertė 1029 kJ/246 kcalRiebalai 14gIš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2gAngliavandeniai 29gIš kurių cukrų 26gBaltymai 0.3gDruska 63mgDėl kokybės ir kiti klausimai – info@mazimamutai.lt
Karamelizuoti svogūnai su gervuogėmis
Sudedamosios dalys:Raudonieji svogūnai (60%), cukrus, gervuogės (18%), balzaminis actas, rapsų aliejus, druska.Grynasis kiekis – 200 g
Maistingumas 100 g
Energinė vertė 610 kJ/146 kcal
Riebalai 1.3g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1g
Angliavandeniai 34g
Iš kurių cukrų 27g
Baltymai 0.7g
Druska 95mgGeriausia iki: žiūrėti ant pakuotėsDėl kokybės ir kiti klausimai – info@mazimamutai.ltLaikyti nuo +0°C iki +25°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Pagaminta pagal MB “Maži mamutai” užsakymą
Gamintojas: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.
Kilmės šalis – Lietuva
Agurkai „Aštrumas“
Sudedamosios dalys:Agurkai (31%), cukrus, obuolių sidro actas, chalapos paprikos (13%), svogūnai, SALIERAI, jūros druska, GARSTYČIŲ sėklos, GARSTYČIŲ milteliai, ciberžolė, muskatas.Laikyti nuo +0°C iki +25°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti.Pagaminta pagal MB “Maži mamutai” užsakymąGamintojas: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.Kilmės šalis – LietuvaGeriausia iki: žiūrėti ant pakuotėsGrynasis kiekis 300 gMaistingumas 100 gEnerginė vertė 619 kJ/148 kcalRiebalai 1.6 gIš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 gAngliavandeniai 33 gIš kurių cukrų 31 gBaltymai 1.5 gDruska 0.8 gDėl kokybės ir kiti klausimai – info@mazimamutai.lt
Spanguolių pagardas su apelsinais
Spanguolių pagardas su apelsinais Sudedamosios dalys:Spanguolės 29%, obuoliai, cukrus, apelsinai 13%, raudonas vynas, imbierai, cinamonas, kvapnieji pipirai, gvazdikėliai, kardamonai, druska.Laikyti nuo +0°C iki +25°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.Pagaminta pagal MB “Maži mamutai” užsakymąGamintojas: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.Kilmės šalis – LietuvaGeriausia iki: žiūrėti ant pakuotėsGrynasis kiekis – 200 gMaistingumas 100 gEnerginė vertė 523 kJ/125 kcalRiebalai 0.1gIš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0.1gAngliavandeniai 31gIš kurių cukrų 26gBaltymai 0.3gDruska 72mgDėl kokybės ir kiti klausimai – info@mazimamutai.lt
Ananasų, „jelapenų” pagardas
Sudedamosios dalys:
Saldžiosios paprikos, ananasai (26%), cukrus, svogūnai, baltojo vyno actas, obuoliai, medus, chalapos paprikos (4%), rapsų aliejus, česnakai, jūros druska, rozmarinai, ciberžolė, kalendrų sėklos, juodieji pipirai, aitriųjų paprikų dribsniai, cinamonas.Laikyti nuo +0°C iki +25°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas. Prieš vartojimą išmaišyti.
Pagaminta pagal MB “Maži mamutai” užsakymą
Gamintojas: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.
Kilmės šalis – Lietuva
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Grynasis kiekis 300 g
Maistingumas 100 g
Energinė vertė 476 kJ/114 kcal
Riebalai 3,6 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.3 g
Angliavandeniai 21 g
Iš kurių cukrų 18 g
Baltymai 0.8 g
Druska 0.26 gDėl kokybės ir kiti klausimai – info@mazimamutai.lt
Sūdyta karamelė su juoduoju belgišku šokoladu ir lazdynų riešutų kremu ~200 ml
Sūdyta karamelė su juoduoju belgišku šokoladu ir lazdynų riešutų kremu Sūdyta karamelė (cukrus, GRIETINĖLĖ, SVIESTAS, jūros druska), belgiškas juodasis šokoladas
Sūdyta karamelė, ~200 ml
Sudedamosios dalys: Cukrus, GRIETINĖLĖ, SVIESTAS, jūros druska. Laikyti nuo +0°C iki +6°C temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Padažas „Vyšniukas”, ~300 g
„Maži mamutai“ – rankų darbo, gurmaniški maisto pagardai. Pagardai gaminami iš natūralių žaliavų, be pridėtinio vandens, skonios stipriklių, rišiklių, dažiklių.
Garstyčių, medaus, IPA padažas ~300 g.
„Maži mamutai“ – rankų darbo, gurmaniški maisto pagardai. Pagardai gaminami iš natūralių žaliavų, be pridėtinio vandens, skonios stipriklių, rišiklių, dažiklių.
Garstyčios su medumi, ~300 g.
„Maži mamutai“ – rankų darbo, gurmaniški maisto pagardai. Pagardai gaminami iš natūralių žaliavų, be pridėtinio vandens, skonios stipriklių, rišiklių, dažiklių.
Braškių, bananų džemas, ~300 g.
„Maži mamutai“ – rankų darbo, gurmaniški maisto pagardai. Pagardai gaminami iš natūralių žaliavų, be pridėtinio vandens, skonios stipriklių, rišiklių, dažiklių.