Ginger kombucha gaminama iš arbatos, cukraus ir vandens. Po fermentacijos pridedame šviežias šalto spaudimo imbiero šaknų sultis. Ginger kombucha yra populiariausias šio gėrimo skonis pasaulyje, nes imbieras ir jo natūralus aštrumas puikiai dera su kombucha, atrodo kad jie sukurti vienas kitam ir daugiau pridėti nieko nereikia. Paragauk!
Kaip Kam kombučia
Mūsų istorija prasidėjo 2002 metais dar mums būnant paaugliais ir užsiimant ekstremaliu riedučių sportu. Tuomet po pasivažinėjimų traukdavome į parduotuvę ir ilgam strigdavome prie gėrimų lentynos. Dieną iš dienos kankindavo tas pats klausimas – ką čia nusipirkus atsigerti. Sultys per saldžios, duonos gira – žiauriai saldi ir gazuota, vanduo – nuobodu, limonadai ir energiniai gėrimai dėl saldiklių, konservantų ir kitų priemaišų netenkino taip pat. Tais laikais atsakymo ieškojome ilgai ir nuobodžiai, galiausiai taip ir likome jo nesuradę – parduotuvių lentynose jo ir nebuvo.Tobulo gėrimo paieškos tęsėsi jau namuose eksperimentuojant su gira ir kitais gėrimais, kol vieną dieną smalsumas atvedė prie kombuchos – fermentuoto arbatos gėrimo.Eglių spyglių/spruce kombucha „Kaip kam”
Eglių spyglių arba spruce kombucha gaminama iš arbatos, cukraus ir vandens, o po fermentacijos pridedame šviežiai išspaustą eglių spyglių ekstraktą, kurį gaminame patys! Šis skonis yra labai unikalus ir tuo pačiu labai visiems pažįstamas. Eglių spygliai nuo senų laikų buvo naudojami natūraliojoje medicinoje. Tai yra vienas skaniausių dalykų kokį esame ragavę.