Sudedamosios dalys: triušienos kulšelės
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Užauginta Lietuvoje
Ūkinininkas Vaidas Purmalis
Tūbausių k., Kretingos sen., Kretingos r. sav., LT-97241
supakuota naudojant apsaugines dujas
Previous product
Grįžti į produktus
Antienos kepenėlės
40.00 € 80.00 €
Next product
Biskvitiniai grybukai
5.00 € 10.00 €
triušienos kulšelės 2 vnt.
11.00 €
Kategorijos: Mėsa ir kulinarija, Triušiena
Aprašymas
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Kiaulienos nugarinė
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Liesa, minkšta, nesūri mėsytė, puikiai tinkanti sumuštiniams ir vaišėms ant stalo!
Karšto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė, lengvai kramtosi.
Kiaulienos taukai, ~ 330 g.
2.00 €
Kiaulienos taukai Jūsų mėgstamiems patiekalams kepti, skaninti! Indelio svoris ~ 300-350 g.
Kiaulienos spirgučiai, ~250 g.
3.00 € €3.00/vnt.
Kiaulienos spirgučiai Jūsų patiekalams pagardinti!Sukurti kraujiniams vėdarams gardinti, tačiau puikiai tinka ir cepelinams, žemaičių blynams, košėms ar tiesiog senoviškai tepti ant duonos.Indelio svoris ~ 500 g.
Sūdyta kiaulienos nugarinė su odele
6.49 € 12.99 € €12.99/kg
Puikaus skonio su labai minkšta skūryte, nepersūdyti gaminiai, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Kiaulienos sūdyta šoninė
6.50 € €12.99kg
Puikaus skonio, minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.